Bolerosticks Smagekasse

149,00 kr.

Findes der noget bedre end et glas iskoldt saftevand, hvor smagen er i helt i top? Det synes vi heller ikke, og med 74 forskellige smagsvarianter i Bolerosticks er der noget for enhver smag. Vores saftevand er både glutenfri, vegansk og sukkerfri, så der er ingen undskyldninger for ikke at nyde et glas af vores populære saftevand. Alt du skal gøre, det er at blande pulveret med vand, og så er der serveret. Velbekomme!

Smagekassen består af 1 af hver af de 74 smagsvarianter vi har i vores Bolerostick sortiment, der følger også et smagsskema med så du kan krydse af hvilke smage du bedst kan lide. (Normal pris 224 kr. ved køb af 1 Bolerostick af hver smag i Løsvægt (inklusiv. Bolerosticks rabatten) Du sparer 75 kr.)

Bolerosticks får i den kommende tid ny indpakning og der vil derfor være forskel i typen af Bolerosticks i Smagekassen i overgangsperioden.

44 på lager

Kategori: Smagsvarianter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Afsendes indenfor 1-3 hverdage
Smagfulde sukkerfrie drikke
Sødestoffer der ikke påvirker blodsukkeret
Naturlige smagsstoffer
7 års erfaring