Bolerosticks Smagekasse

129,00 DKK

Findes der noget bedre end et glas iskoldt saftevand, hvor smagen er i helt i top? Det synes vi heller ikke, og med 74 forskellige smagsvarianter i Bolerosticks er der noget for enhver smag. Vores saftevand er både glutenfri, vegansk og sukkerfri, så der er ingen undskyldninger for ikke at nyde et glas af vores populære saftevand. Alt du skal gøre, det er at blande pulveret med vand, og så er der serveret. Velbekomme!

Smagekassen består af 1 af hver af de 74 smagsvarianter vi har i vores Bolerostick sortiment, der følger også et smagsskema med så du kan krydse af hvilke smage du bedst kan lide. (Normal pris 222 kr. – Du sparer 93 Kr. i forhold til at købe 1 af hver smag i Løsvægt).

Bolerosticks får i den kommende tid ny indpakning og der vil derfor være forskel i typen af Bolerosticks i Smagekassen i overgangsperioden.

289 på lager

Kategorier: , Smagsvarianter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Afsendes indenfor 1-3 hverdage
Smagfulde sukkerfrie drikke
Sødestoffer der ikke påvirker blodsukkeret
Naturlige smagsstoffer
7 års erfaring