Der var en gang…

Bolero er oprindeligt et Hollandsk firma med produktion i Sofia i Bulgarien, og produkterne findes i mere end 50 lande på verdens plan. Bolerosaft er Læskedrik med autenstisk smag og kommer i poser med pulver til opblanding i vand. De fås i Bolerosticks til 0,5 L vand (gode at have med på farten) og Classic poser til 1,5-2 L vand (gode til at blande i en kande hjemme eller i haven) og i Stor købs poser med 88-100 gr. som man selv dosere efter ønske, derud over har vi også Energy som fås i poser som blandes med 250 ml vand. Alle vores produkter er sukkerfri og glutenfri.

På en rejse i udlandet blev vi introduceret til Bolerosaft og faldt pladask for dette sukkerfrie produkt og efter i årevis at have købt Bolero med hjem fra ferie, tog vi kontakt til producenten for at høre om det kunne købes et sted i Danmark eller andre steder så vi ikke skulle fylde kufferten på vores ferier mere, men da der ingen forhandler var i Danmark, fik vi tilbuddet om at blive forhandlere af Bolero i Danmark, så efter lidt overvejelse sprang vi til og blev dermed de officielle forhandlere af Bolerosaft i Danmark og vi åbnede vores webshop d. 1. November 2014 og vi har med over 70 forskellige smage Danmark´s største udvalg i læskedrik.

Vi er et lille familie firma som har den daglige drift hjemmefra hvor vi både har kontor, lager og en lille butik. Vores motto er “Vi samler på glade kunder” så vi går derfor meget op i god kundeservice. Vi spreder kendskabet til dette skønne produkt via markeder rundt om i Danmark fra april til oktober måned (Se markeds listen her Mød os her) Vi deler også på facebook hvilket marked vi er på i den kommende weekend og vi synes det er fantastisk at komme på markeder rundt om i Danmark og møde rigtig mange kunder i markedsteltet og få “sat ansigt” på dem som vi har kontakt med i vores webshop og på telefonen, samt på vores Facebook og på Instagram.

Vi bidrager til et bedre miljø ved, blandt andet at genbruge de kasser vi får varer hjem i til at sende ordene ud til vores kunder, i stedet for at købe ny fin og dyr emballage hjem og samtidig hjælper det også os selv med at holde omkostningen nede og når vi er ude på markeder beder vi kunderne om at genbruge glasset til at prøve flere smagsprøver.

Det er også muligt at få os ud til arrangementer og fortæller om vores produkter (arrangementer kan aftales med Salgs- og marketing chefen Christina Ingberg på tlf. 2988 1327)

Mød Bolerosaft.dk holdet

Direktør Christian

Direktør

Christian

Salgs- og marketingchef Christina.

(Webansvarlig)

Du er velkommen til at kontakte Christina hvis du vil vide mere om Bolerosaft eller ønsker at høre om mulighederne for at få os ud og fortælle om produkterne.

Salgs- og Marketingchef

Christina

Lager- & Logistikchef

Alexander

Carlo som er vores maskot, er vores adoptiv hund fra Grækenland.

Maskot

Carlo