VELKOMMEN TIL VORES NYE WEBSHOP - HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS.

Om os

En lille familievirksomhed med store ambitioner 

Hele eventyret begyndte på en rejse til udlandet, hvor vi blev introduceret for Bolerosaft. Her blev vi øjeblikkeligt forelsket i de mange fantastiske smagsnuancer, som den sukkerfrie pulversaftevand fås i. I flere år hentede vi løbende bolerosaft hjem til vores eget forbrug fra udlandet. Herefter besluttede vi os dog for at kontakte producenten for at høre om mulighederne for at købe det sukkerfri saftevand i Danmark, så vi ikke længere behøvede at fylde vores kufferter, når vi var ude at rejse.

Desværre lød meldingen, at der ikke var forhandlere af bolerosaft her i landet. Producenten spurgte til gengæld, om vi ikke havde lyst til at være forhandlere af Bolerosaft i Danmark? Beslutningen var ikke svær for os, for selvfølgelig ville vi gerne det. Vi åbnede derfor webshoppen 1. november 2014 med stor entusiasme. Nu har vi over 75 forskellige smage i vores sortiment – og hermed også Danmarks største udvalg af læskedrikke.

Vi holder til i Dianalund, hvor vi har vores lager og en lille butik. Butikken har ikke faste åbningstider, men er åben efter aftale, du kan enten skrive til os på messenger eller ringe til os på tlf. 31 99 71 00 og aftale hvornår du ønsker at besøge butikken. Skulle du komme forbi en dag er du også velkommen til at tage chancen og se om vi går inde i butikken ellers kan du prøve at ringe på dørklokken ved butiksdøren, hvis vi er hjemme kommer vi ud og åbner butikken (det er et stort hus, så det kan godt tage lidt tid før vi når ud i butikken).

Du finder os på Holbergsvej 10, 4293 Dianalund, butiks indgang fra Rolighedsvej.

Vi møder dig der, hvor du er! 

Vi er en lille familievirksomhed, hvor alt drift foregår hjemme fra privaten, hvor vi også har en lille butik. En af de ting, der kendetegner vores virksomhed, er, at vi sætter kundeservice højt. Derfor vil du også altid opleve at blive mødt der, hvor du er – både her på shoppen og til forskellige arrangementer. Vi samler på glade kunder, og det er den oplevelse, som du som kunde skal have. Derudover tager vi løbende rundt i hele landet, hvor vi spreder vores viden om det sukkerfrie saftevand, så kendskabet til bolerosaft bliver endnu større. På Facebook og Instagram kan du følge med i, hvornår vi tager ud næste gang, og hvor du kan møde os.

En af vores andre mærkesager er at passe på vores miljø. Derfor bidrager vi til den grønne livsstil ved, at vi genbruger så meget, som vi overhovedet kan. Vi genbruger bl.a. alle vores kasser – også dem vi selv får produkterne hjem i – så vi ikke bruger ressourcer på at bestille ny emballage.

Hvor stammer bolerosaft fra? 

Bolero er oprindeligt et Hollandsk firma, men produktionen foregår i den bulgarske hovedstad, Sofia. På verdensplan findes produkterne i mere end 50 forskellige lande, så bolerosaft er hverken nyt eller ukendt på markedet.

Bolerosaft er en sukkerfri læskedrik med autentisk smag. Saftevandet kommer i pulverform, som fås i små poser, så du let kan vælge en ny smag hver gang. Pulveret skal du blot opblande i vand – og så har du en virkelig lækker drik, lav på kalorier, som du kan nyde med god samvittighed.

Du får produktet i som Bolerosticks I løs vægt eller 12 stk. æsker, 1 Bolerostick blandes med 0,5 liter vand, de er nemme at tage med på farten. Derudover kan du også få bolero i Classic poser, der passer til 1,5-2 liter vand, samt i helt store poser til dosering efter eget ønske. Vi har også en energidrik, der hedder Energy, som skal blandes med 0,5 liter vand og indeholder koffein, tauriner og B-vitaminer. Sidstnævnte anbefales ikke til børn, gravide og ammende. Og sidst men ikke mindst har vi vores Isotoniske drik Sport Orange som indeholder salte og mineraler.

Alle Bolerosafts produkter er både glutenfri, veganske og sukkerfri samt indeholder C-vitamin (sidstnævnte gælder ikke Energy).

Hvis du gerne vil have os ud til arrangementer og fortælle om vores skønne bolerosaft, så skal du henvende dig til vores chef for salg og marketing, Christina Ingberg på tlf. 31 99 71 00