Pære/Pear

Viser alle 5 resultater

Har du endnu til gode at smage vores pære-variant? Så vil vi anbefale dig at prøve den! Den smager om en bid fra en frisk pære direkte fra haven. En skøn læskedrik med smag af pære kan være en forfriskende måde at starte dagen på eller til at få et lille energiboost i løbet af eftermiddagen. Pærens søde, aromatiske og frugtige smag udgør den helt perfekte saftevand – og du kan kombinere den med andre smagsnuancer for en mere personlig drik med alt det, du godt kan lide. Du kan også prøve Bolerosafts Pære i desserter som f.eks. is eller cremer, hvor den milde og blide smag fungerer forrygende. Den kan også nydes varm på en kold vinterdag. Og så er den både sukkerfri, glutenfri og vegansk. Se hele udvalget herunder.

Smagekasse & Pakkeløsninger

Bolerosticks Smagekasse

149,00 kr.

Bolerosticks æsker

Pære pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK

6,00 kr.

Bland 12 Bolero Classic for 60 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Pære pulversaft – Løs stick

3,50 kr.

Bland 10 Bolerosticks - Løse sticks for 30 DKK


Hos Bolerosaft finder du vores populære pæresaft i mange forskellige sæt. Vores pæresaft smager af saftige pærer og har en forfriskende smag, der er perfekt til en varm sommerdag, til børnefødselsdagen eller når du bare har brug for en læskende og lækker drik. 

Vores pæresaft fås i både små og store pakker, så du enten kan lave en stor kande eller have en lille pakke klar til din vandflaske, når du har brug for noget lækkert til når du er på farten. 

Nedenfor kan du læse meget mere om vores pæresaft. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan også se her, hvor du kan møde os rundt omkring i landet. Vi kommer ofte rundt på markeder, og her har du mulighed for at se vores store udvalg og smage nogle af vores kalorielette safter. 

Vi synes det skal være let at få noget godt at drikke, og du behøver ikke gå på kompromis med din sundhed for at drikke Bolero saft - med et lavt indhold af kalorier er der altid plads i din kost til et glas saft, og for rigtig mange kan det være lettere at huske at drikke noget væske, hvis der er lidt ekstra smag i. 

Perfekt til når du er på farten

Bolero Saft er perfekt til når du er på farten. Blandt andet kan du få vores pæresaft i små pakker, der er perfekte til at hælde i din flaske med vand på skrivebordet, så du kan sørge for at få den nødvendige mængde væske i løbet af dagen. Du kan have pakkerne liggende i tasken eller i skrivebordsskuffen - her er ingenting der skal være på køl - du hælder blot pakken i din vandflaske eller glas med vand, og så kan du nyde drikken med det samme. 

Saften er også perfekt at have med til træning i hallen, fitnesscenteret eller til udendørs træning og andre steder, hvor du blot skal bruge et lille hjørne i sportstasken til din vandflaske og en pakke med Bolero pæresaft. 

Små eller store pakker? 

Er du til små, smarte pakker som du kan hælde i din vandflaske eller foretrækker du at lave en stor kande med saft som hele familien kan nyde? Vi har et produkt til ethvert behov. Først og fremmest kan du finde vores sæt med de små poser der giver en portion på 0,5 liter. Derudover kan du få nogle lidt større poser, der indeholder pulver nok til en mængde på 1,5-2 liter, afhængigt at hvor stærk du kan lide din saft. Disse er perfekt til at lave en stor portion , der sagtens kan holde sig i køleskabet.

Sidst men ikke mindst finder du vores store poser, der har pulver der kan give dig op til 20 liter saft. Dette er en oplagt mulighed til virksomheder eller institutioner, eller hvis i foretrækker at blande saft fra én stor pose istedet for de små. Husk at måle mængden af pulver af, så din saft ikke bliver alt for stærk. 

Ingredienser

Vores saft indeholder sødemidler i stedet for sukker. På den måde kan vi sørge for at saften er lækker og sød, men at den stadig har et lavt indhold af kalorier. I vores saft bruger vi  Stevia , Acesulfam Kalium , Sucralose til at søde saften. Har du spørgsmål til indholdet af sødemidler, kan du læse mere om sødemidler her. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål. 

Hvordan laver jeg pæresaft? 

Det er let at lave vores pæresaft. På pakken kan du se blandingsforhold, men som tidligere nævnt passer de små pakker til 0,5 liter, de store til 1,5-2 liter og den største bør blandes efter 3 gram pr. 0,5 liter. 

Efter du har hældt pulveret i din flaske kan det være nødvendigt at røre i det med en lang ske, for at sikre at det hele er opløst, men har du det i en vandflaske, kan du blot vende den på hovedet et par gange, for at sikre at alt pulveret er fordelt. 

Sæt med saft

Har du lyst til at prøve andre safter end blot vores pæresaft? Så prøv et af vores sæt! Du finder vores pæresaft i både vores Børnemix samt i vores Danske Sommerfrugter mix. I disse kan du udforske vores store udvalg, enten for at finde din favorit eller for at sikre at du altid har lidt forskelligt. Derudover har vi en prøvepakke, hvor du kan prøve alle vores smagsvarianter . Blandt vores populære smage finder du blandt andet Rom & Cola(Mix af Rum og Kola), Københavnerstang (Mix af Pineapple og Vanilla), Strawberry Daiquiri (Mix af Strawberry og Rum), Mango-Chili og Guanabana, men også mere traditionelle smage som Vandmelon, Lime & Citron, Banan og jordbær og 3 slags Ice Tea. Her er altså noget for enhver smag, et hvert humør og enhver anledning.