Appelsin/Orange

Viser alle 6 resultater

En af vores mest eftertragtede smagsvarianter er den med appelsin, som smager enormt frisk, sød og syrlig. Når pulveret blandes med vand, så får du det lækreste saftevand med smag af delikate og solmodne appelsiner med et hint af den gode smag fra appelsinskallen. Du vil også kunne mærke, hvordan drikken efterlader dig med en forfrisket og hydreret fornemmelse, der er perfekt til at holde dig kølig på en varm sommerdag eller som et skønt element i en travl hverdag.

Det er svært at gå galt i byen, når man vælger den C-vitaminholdige frugt, som er højt elsket af alle aldre. Alt du skal gøre, det er at blande pulveret med vand, og så er der serveret. Velbekomme! Se hele udvalget herunder.

Bolerosticks æsker

Appelsin pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK

6,00 kr.

Bland 12 Bolero Classic for 60 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Appelsin pulversaft – Løs stick

3,50 kr.

Bland 10 Bolerosticks - Løse sticks for 30 DKK

Smagekasse & Pakkeløsninger

Bolerosticks Smagekasse

149,00 kr.

Smagekasse & Pakkeløsninger

Citrus Mix Æske 24 stk. pulversaft

59,00 kr.

Appelsin saftevand er et hit hos mange - unge som ældre, børn som voksne. Det er helt sikkert på grund af den søde, men samtidig friske smag, der kommer fra appelsinerne. Derudover har denne slags saft som regel en flot, orange farve, der får den til at se utrolig indbydende ud.  Hos Bolero saft finder du blandt vores mange spændende varianter selvfølgelig også appelsinsaft, både som Sticks, Classic og Big Bag, så du kan få lækker og læskende saft når du er på farten, hjemme i stuen og til fødselsdagsfesten. 

Hvad er Bolero saft? 

Boleros produkter er sukkerfrie, og har derfor et naturligt lavt indhold af kalorier, der sikrer at alle kan nyde vores forskellige varianter. Vi bruger sødemidler til at tilsætte sødme til vores saft. De fleste sødemidler fungerer ved at de naturligt er mange gange sødere end sukker, og derfor kan man tilføje meget mindre af sødemidlet til saften og stadig få et dejligt sødt resultat.  Du kan læse mere om vores brug af sødemidler her. De former for sødemiddel der er i vores produkter er Stevia, Sucralose og Acesulfam Kalium. Under hvert produkt kan du også finde mere information om ingredienser, så du er sikker på at vores produkter er de rigtige for dig og passer ind under dine kostvaner, allergener og lignende. Hos Bolero Saft brænder vi for at tilbyde lækre læskedrikke til vores kunder

Sticks:

Vores sticks er et af vores mest populære produkter fordi de er perfekte til at have med på farten, i træningscenteret, på boldbanen, til køreturen, på jobbet og nemme at pakke med i kufferten til ferien. Èn stick passer til en halv liter vand, du skal blot hælde pulveret i din drikkedunk og ryste den, så har du en lækker smagfuld drik. Vores sticks indeholder 3 gram pulver, og du kan både købe dem løst eller i pakker af 12 stk. Det giver dig mulighed for at købe en stor portion af din yndlings saftevand eller blande mange forskellige så du kan smage lidt af hvert. 

Classic:

Classic er vores breve med saft der passer til cirka 1,5 - 2 liter liter, afhængigt af hvor stærk du kan lide din saft, som du kan dele med familie og venner. Classic indeholder 9 gram pulver. 

Big Bag:

Har du en yndlingssaft som du vil have masser af, eller som du skal bruge til børnefødselsdagen, familiefesten eller til sportsholdet? Så kan vi anbefale vores Big Bag med appelsin saftevand, som gør det let at lave mange liter saft af gangen. Med vores Big Bag Appelsin kan du lave op til 20 liter saft ud af 100 gram pulver. Du kan blande det op i kander, drikkedunke og lignende, men vær forsigtig, så du ikke tilsætter alt for meget og saften bliver alt for stærk (Vi anbefaler brug af vores måleskeer). Big Bag er en perfekt løsning hvis du ønsker at lave meget saft uden at skulle åbne den ene stick eller Classic pose efter den anden. 

Prøvepakker - find jeres yndlingssaft

Har du endnu ikke fundet din yndlingssaft? Eller kunne du tænke dig at prøve noget nyt? Så er det en oplagt mulighed at prøve en af vores pakkeløsninger så du kan smage nogle af vores mange forskellige varianter. Det kan også være at det er dit første møde med Bolero. Se alle vores smagsvarianter i bunden af siden. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os, så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe dig i den rigtige retning. Du kan kontakte os her.