Ice Tea Pulver

Viser 1–12 af 15 resultater

Vi har 3 forskellige smage i Ice Tea (Fersken, Citron & Passionsfrugt) Indeholder sort te ekstrakt og naturlige smagsstoffer og er lige som alle vores andre produkter sukkerfri.

Vi har fri fragt til pakkeshop/pakkeboks med Postnord ved køb på 300 kr og over (ved køb under 300 kr koster fragt 39 kr) – Ved hjemmelevering til privatadresse er prisen 60 kr.

Bolerosticks - 12 stk æsker

Ice Tea Lemon

25,00 DKK

Bland 5 Bolerosticks - 12 stk æsker for 100 DKK

35,00 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Ice Tea Lemon – Løs stick

3,00 DKK

Bolero Classic

Ice Tea Lemon Classic

5,00 DKK

Bland 12 Bolero Classic for 50 DKK

Bolerosticks - 12 stk æsker

Ice Tea Passionfruit

25,00 DKK

Bland 5 Bolerosticks - 12 stk æsker for 100 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Ice Tea Passionfruit – Løs stick

3,00 DKK
5,00 DKK

Bland 12 Bolero Classic for 50 DKK

Bolerosticks - 12 stk æsker

Ice Tea Peach

25,00 DKK

Bland 5 Bolerosticks - 12 stk æsker for 100 DKK

35,00 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Ice Tea Peach – Løs stick

3,00 DKK

Bolero Classic

Ice Tea Peach Classic

5,00 DKK

Bland 12 Bolero Classic for 50 DKK


Ice Tea

Her på siden ser du vores udvalg af bolerosaft med forskellige smage af iste. Bolerosaft med iste er en let og forfriskende smag og når det er opblandet, får det en konsistens som en læskedrik. Dog indeholder vores iste ikke sukker, men kan stadig være med til at give dig den ekstra energi i hverdagen, som du nogle gange kan have brug for.

Bolerosaft er perfekt hvis du er på farten eller hvis du bare gerne vil have noget lækkert at drikke. Vores ice tea pulver kommer i 3 forskellige størrelser: Sticks af 3 gram, som opblandet med vand, giver 0.5 liter saft Classic poser af 9 gram, som opblandet, giver 1.5 til 3 liter saft Big Bag på 80-100 gram, hvor man selv kan dosere den ønskede mængde til din saft.

Du kan også få en pakkeløsning, hvor du får 12 sticks. Eller hvis du ikke ved hvilke af vores 75 smagsvarianter du skal vælge, så kan du blande 5 af vores Bolerosticks 12 pak løsninger for kun 100 kroner. Du kan også prøve vores startprøvepakke som indeholder en drikkedunk samt en æske med Ice Tea Mix (4 Sticks af hver af de 3 Ice Tea varianter), så har du et start-kit til at prøve og finde din favorit Bolerosaft iste smag.

Er Ice Tea sundt?

Bolerosaft ice tea pulver er sukkerfri, og er derfor et sundere alternativ til for eksempel sodavand. Du kan nemt have en stick med dit bolero iste med på farten og blande en saft på arbejde eller studiet. Vores pulver indeholder naturlige smagsstoffer, er sukkerfrie og er sødet med sødestoffer der ikke påvirker blodsukkeret. Det er derfor også egnet til Diabetikere og Gastric Bypass patienter. Desuden er vores energipulver glutenfri og veganske.

Advanced hydration

Med bolerosaft får du ikke blot en læskende og sukkerfri saft. Vi har mere end 75 forskellige smagsvarianter af vores saft, alle smage, inklusiv vores iste, indeholder C-Vitaminer. Vores Multivitamin saft indeholder også A-Vitamin og E-Vitamin.

Vores sortiment

I vores sortiment finder du ikke blot små poser til at blande almindelig, læskende, kaloriefri saft. Vi har også et udvalg af vores Bolero Energy, som er sachets præcis som vores almindelige saft, men som er tilføjet blandt andet koffein, tauriner og b-vitamin. Det har samme effekt som andre energidrikke, men vores er bare helt uden sukker og med vitaminer. Og som alle vores produkter, så er det glutenfrit, sukkerfrit og vegansk.

Vi har også en isotonisk drik som indeholder salte og mineraler som er med til at mindske dehydrering.

Vi har fri fragt til pakkeshop/pakkeboks med Postnord ved køb på 300 kr og over (ved køb under 300 kr koster fragt 39 kr) – Ved hjemme levering til privatadresse er prisen 60 kr.