Bolero Ice Tea Pulver

Viser 1–12 af 13 resultater

Stort set alle kender til den populære Ice Tea-drik, som i dag kan fås i et hav af forskellige varianter og smagsnuancer. Det er en meget populær drik, som vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder. Hos Bolerosaft har vi tre forskellige smagsvarianter, som alle indeholder sort te ekstrakt og naturlige smagsstoffer – og så er de naturligvis også sukkerfrie, veganske og glutenfrie.

Bolero Ice Tea Pulver tilbydes med smag af Fersken, Citron og Passionsfrugt, der alle er både søde og friske i smagen. Prøv f.eks. vores fantastiske Ice Tea med smag af fersken i et glas med genbrugelige isterninger på en lun forårsdag i haven. Det vil du ikke fortryde.

Du kan købe vores Ice Tea-varianter som løse sticks, 12 stk. æsker, Iste Mix æsker (forskellige smage), Classic Poser, Big Bags eller som hel kasse. Skal du prøve den før din nabo?

Bolerosticks æsker

Ice Tea Lemon pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK

6,00 kr.

Bland 12 Bolero Classic for 60 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Ice Tea Lemon pulversaft – Løs stick

3,50 kr.

Bland 10 Bolerosticks - Løse sticks for 30 DKK

Bolerosticks æsker

Ice Tea Passionfruit pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK

6,00 kr.

Bland 12 Bolero Classic for 60 DKK

3,50 kr.

Bland 10 Bolerosticks - Løse sticks for 30 DKK

Bolerosticks æsker

Ice Tea Peach pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK

6,00 kr.

Bland 12 Bolero Classic for 60 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Ice Tea Peach pulversaft – Løs stick

3,50 kr.

Bland 10 Bolerosticks - Løse sticks for 30 DKK


Forfriskende iste pulver

Her på siden ser du vores udvalg af bolerosaft med forskellige smage af iste. Vores iste pulver har en forfriskende og fyldig smag da den indeholder sort te ekstrakt. Lige som vores andre produkter indeholder iste ikke sukker og er der ud over også Vegansk og Glutenfri.

Bolerosaft er perfekt hvis du er på farten eller hvis du bare gerne vil have noget lækkert at drikke. Vores ice tea pulver kommer i 3 forskellige størrelser: Sticks af 3 gram, som opblandet med vand, giver 0.5 liter saft Classic poser af 9 gram, som opblandet, giver 1.5 til 2 liter saft Big Bag på 88 gram, hvor man selv kan dosere den ønskede mængde til sin saft.

Du kan også få en pakkeløsning, hvor du får 12 sticks. Eller hvis du ikke ved hvilke af vores mange smagsvarianter du skal vælge, så kan du blande 5 af vores Bolerosticks 12 stk. pakninger for kun 120 kroner. Du kan også prøve vores Ice Tea Pakke som indeholder en drikkedunk samt en æske med Ice Tea Mix (4 Sticks af hver af de 3 Ice Tea varianter), så har du et start-kit til at prøve og finde din favorit af Bolerosaft iste smag.

Iste pulver er den perfekte sommerdrik

Iste pulver giver en forfriskende smag, der er perfekt til at slukke tørsten, især på varme sommerdage. Den søde og kølige smag af iste vil berolige dine smagsløg og give en behagelig oplevelse. Med iste pulver er det utroligt nemt og hurtigt at lave en lækker iste - uanset hvor du er! Du skal bare blande en teskefuld iste pulver med koldt vand, og din forfriskende drik er klar til at blive nydt. Det gør det til en ideel løsning, når du har brug for en hurtig og lækker drik. Vores iste pulver er let at transportere, da det kommer i en praktisk pakke. Du kan nemt tage det med dig på farten, til arbejde, skole eller udflugter, så du altid har mulighed for at nyde en forfriskende iste, uanset hvor du befinder dig. Med iste pulver kan du tilpasse styrken af din iste efter dine præferencer. Hvis du kan lide en sødere smag, kan du tilsætte mere iste pulver, mens du for en mildere smag kan bruge mindre pulver. Dette giver dig mulighed for at skræddersy isteen til dine smagsløg.

Er Ice Tea sundt?

Bolerosaft ice tea pulver er sukkerfri, og er derfor et sundere alternativ til for eksempel sodavand. Du kan nemt have en stick med dit bolero iste med på farten og blande en saft på arbejde eller studiet. Vores pulver indeholder naturlige smagsstoffer, er sukkerfrie og er sødet med sødestoffer der ikke påvirker blodsukkeret. Det er derfor også egnet til Diabetikere og Gastric Bypass patienter.

Advanced hydration

Med bolerosaft får du ikke blot en læskende og sukkerfri saft. Vi har mere end 75 forskellige smagsvarianter af vores saft, alle smage, inklusiv vores iste, indeholder C-Vitaminer. Vores Multivitamin saft indeholder også A-Vitamin og E-Vitamin.

Vores sortiment

I vores sortiment finder du ikke blot små poser til at blande almindelig, læskende, kalorielet saft. Vi har også vores egen energidrik (Bolero Energy), som er små poser præcis som vores almindelige saft, men som er tilføjet blandt andet koffein, tauriner og b-vitamin. Det har samme effekt som andre energidrikke, men vores er bare helt uden sukker og med vitaminer. Og som alle vores produkter, så er det glutenfrit, sukkerfrit og vegansk.

Vi har også en isotonisk drik som indeholder salte og mineraler som er med til at mindske dehydrering. Du kan også prøve vores energipulver eller multivitamindrik, som ud over C-vitamin også indeholder A og E Vitamin.

Vi har fri fragt til pakkeshop/pakkeboks med Postnord ved køb på 300 kr og over (ved køb under 300 kr koster fragt 39 kr) – Ved hjemme levering til privatadresse er prisen 60 kr.