Hyldeblomst/Elderflower

Viser alle 4 resultater

Hvordan smager sommer i en kop? Det kan vi nemt fortælle dig, for du skal bare blande Bolerosafts smagsvariant med den klassiske hyldeblomst op med vand, og så har du en vaskeægte sommerlig smag. Hyldeblomster vokser på træerne, hvor de senere bliver til de små, mørke og lækre hyldebær. Desuden er hyldeblomsten en af danskerne foretrukne saftevandssmage, fordi den milde og blide smag med den lidt fed sødme er elsket af alle aldre. Du kan også med fordel bruge vores variant med hyldeblomst i friske cocktails eller til en lækker sorbetis, hvor den giver den lækreste smag. Den er sukkerfri, vegansk, glutenfri – og virkelig god. Se hele udvalget herunder.

Bolerosticks æsker

Hyldeblomst pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK

6,00 kr.

Bland 12 Bolero Classic for 60 DKK

Bolerosticks - Løse sticks

Hyldeblomst pulversaft – Løs stick

3,50 kr.

Bland 10 Bolerosticks - Løse sticks for 30 DKK


Hyldeblomst saftevand er en meget populær type saft her i Danmark. De søde blomster har en blød og parfumeret smag, uden at være overdøvende, og er elsket af både børn og voksne. Saftens smag kommer fra hyldeblomstens blomsterskærme, der som regel blomstrer i løbet af juni. Hos Bolero er vi også vilde med hyldeblomstsaft, og derfor har vi også vores helt egen version. Den fås i forskellige størrelser og skal blot blandes op med vand, så har du en portion til dig selv, eller måske til hele familien.

Hvordan laver jeg hyldeblomstsaft?

Det er mere end let at blande en flaske eller en kande af vores lækre læskedrik. Fyld blot en flaske eller en kande med vand og mix det med vores saftevandspulver. I de små ‘sticks’ er der til en halv liter saft, i de lidt større breve (Classic) er der til 1,5 - 2 liter (alt efter hvor stærk du ønsker din saft) og ellers kan du få vores helt store poser (Big Bag) der giver mange liter saft. Rør rundt i din kande eller ryst din flaske indtil det hele er fordelt og opløst, og nyd så et dejligt koldt glas hyldeblomst saftevand.

Med Bolero har du saftevand til enhver anledning. Vores små sticks er perfekte til at have med på farten, i sportstasken, i skrivebordsskuffen eller nemme at have med i weekendetasken, ligesom vores større pakker gør det let at blande saft derhjemme, uden at tage plads i køleskabet.

Det er perfekt til børnefødselsdagen, til sommerfesten og andre anledninger, hvor det kan være rart og nødvendigt at have sukkerfrie alternativer klar til dine gæster - faktisk oplever vi ofte at folk vælger Bolerosaft, ikke kun på grund af at det er sukkerfri, men også fordi der er et kæmpe udvalg af spændende varianter og smagen sidder lige i skabet.

Hvorfor vælge Bolero næste gang du skal lave hyldeblomst-saft? Det skal du fordi vi tilbyder sukkerfri saftevand og læskedrik i høj kvalitet, hvor der er fokus på at det skal smage godt og ægte. Selvom det er sukkerfrie varianter skal de give samme tilfredsstillelse som læskedrik med sukker, og skal være med til at slukke din tørst i hverdagen, på farten og når du ellers har lyst til noget godt at drikke.

Vi har mange forskellige varianter og typer, der sikrer at der altid er en saftevand til hjemmet og til skoletasken. Det er praktisk, lækkert og helt perfekt til børn, unge, voksne og ældre.

Find din nye yndlingssaft

Hos Bolero er vi vilde med saftevand, og vi er vilde med at eksperimentere med nye smage. Derfor vil vi også gøre det muligt for jer at prøve forskellige slags saft, så i kan finde den variant i allerbedst kan lide. Derfor kan du på vores side finde forskellige pakkeløsninger, hvor vi har blandet nogle forskellige varianter. I kan både få mix æsker der er perfekt til børnefødselsdagen med traditionelle typer som pæresaft, jordbær og hyldeblomst, samt pakkeløsninger med mere eksotiske og specielle smage - Bla. Mango-Chili, Vanilje & Ananas (Københavnerstang) eller Jordbær & Rom (Strawberry Daiquiri) eller måske Rom & Cola. Prøv en af vores pakker, så er i sikre på at der er noget for enhver smag, og husk at de er perfekte til at have med på farten og i kufferten til ferien, hvis du har brug for en lækker og læskende drik i løbet af dagen, der let kan fyldes i din drikkedunk, vandflaske eller kande. Se vores pakkeløsninger her.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter er du som altid velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at finde de helt rigtige produkter til dig, så du også kan nyde vores lækre, sukkerfri saftevand.

Se alle vores smagsvarianter i bunden af siden.