Smagekasse & Pakkeløsninger

Viser alle 6 resultater

Der findes et hav af forskellige muligheder for at købe Bolerosaft, så du kan finde lige præcis den æske eller kasse, som passer til dig og dine behov. Her på siden kan du finde alle vores pakkeløsninger og vores smagekasse – så det er bare med at gå i gang. Måske er du ny i Bolerouniverset og er i tvivl om, hvilken smag der skal være din nye favorit? Så kan du prøve vores populære Smagekasse med én af hver smagsvariant.

Du kan også finde vores blandede pakkeløsninger, som kan variere i udbuddet. Her får du et mix af vores lækreste smage, så du kan prøve lidt af hvert.

Og så kan du altså nyde den lækreste saftevand med god samvittighed. Den indeholder nemlig udelukkende naturlige smagsstoffer, og så er alle varianter sukkerfrie, glutenfrie og veganske. Der er ingen undskyldning for ikke at nyde et glas af den lækre bolerosaft.

Nyhed
-29%

Smagekasse & Pakkeløsninger

Aloe Vera Mix Pakke – Pulversaft

15,00 kr.

Smagekasse & Pakkeløsninger

Bolerosticks Smagekasse

149,00 kr.

Smagekasse & Pakkeløsninger

Mix Æske Bær – 24 stk. pulversaft

59,00 kr.

Smagekasse & Pakkeløsninger

Mix Æske Citrus – 24 stk. pulversaft

59,00 kr.

Smagekasse & Pakkeløsninger

Mix Æske Frugter – 24 stk. pulversaft

59,00 kr.

Bolerosticks æsker

Ice Tea Mix Æske pulversaft

27,50 kr.

Bland 5 Bolerosticks æsker for 120 DKK


Pakkeløsninger


Findes der noget bedre end et glas iskoldt saftevand, hvor smagen er i helt i top? Det synes vi heller ikke, og med mere end 70 forskellige smagsvarianter har vi noget for enhver smag. Vi har lavet en Smagekasse og forskellige pakkeløsninger, så man kan smage sig frem til hvilke smage man bedst kan lide. Vores saftevand er både glutenfri, vegansk og sukkerfri, så der er ingen undskyldninger for ikke at nyde et glas af vores populære saftevand. Alt du skal gøre, det er at blande pulveret med vand, og så er der serveret. Velbekomme!

Smagekasse


Smagekassen består af 1 af hver af de 74 smagsvarianter vi har i vores Bolerostick sortiment og der medfølger et smagsskema så du kan sætte kryds ved de forskellige smage, så du kan holde styr på hvilket smage du bedst kan lide.

1 Liters Mix Pakke


1 Liters Mix Pakken indeholder 40 Bolerosticks, som i alt giver 20 Liter saft (Der skal bruges 2 Bolerosticks til 1 liter vand) du kan se listen over smagene i pakken inde på produktet.

Lemonade Mix Pakke


Lemonade Mix Pakken indeholder 12 Classic poser Lemonade samt 12 forskellige Bolerosticks til at lave forskellige mixere smage. Der følger et skema med blandings forslag med i pakken.

Vi laver ofte forskellige pakkeløsninger som alle sammen vil kunne findes på denne side.