Bolerosticks - Hel Kasse (24 æsker)

Viser alle 3 resultater

Har du fundet en smagsvariant af det sukkerfrie saftevand fra Bolerosaft, som du bare elsker lidt højere end de andre? Så skal du måske have fingrene i en hel kasse. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du køber en kasse frem for enkelte styks.

Mange af vores kunder har fundet én smag, som de bare ikke kan få nok af – og nu kan du købe en hel kasse af dem til en fordelagtig pris. Og så kan du drikke dem med god samvittighed. De er nemlig alle sukkerfrie, glutenfrie og veganske, og så kommer de i mange smagsvarianter. Prøv den let syrlige og virkelig smagfulde iste Lemon med sort te ekstrakt, der passer helt perfekt til årets varme dage. Eller måske er du mere til den klassiske, milde hyldeblomstsmag, som bare smager fantastisk hele året rundt. Gå på opdagelse i vores udvalg af kasser her på siden.

Hvis du ikke kan finde din yndlingssmag blandt vores kasser, så er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi i fællesskab ud af, hvad der er muligt. Vi skifter løbende ud i smagene, så kontakt os gerne, hvis du har specifikke ønsker.

Bolerosticks - Hel Kasse (24 æsker)

Ice Tea Peach – Hel Kasse (24 æsker)

550,00 kr.

Bolerosticks - Hel Kasse (24 æsker)

Grapefruit Tonic – Hel Kasse (24 æsker)

550,00 kr.

Bolerosticks - Hel Kasse (24 æsker)

Lemonade – Hel Kasse (24 æsker)

550,00 kr.