Bolero Energy - Energipulver

Viser alle 3 resultater

Energy fås både enkeltvis og i 12 stk æske. Har samme effekt som andre kendte produkter men er uden sukker.

Vi har fri fragt til pakkeshop/pakkeboks med Postnord ved køb på 300 kr og over (ved køb under 300 kr koster fragt 39 kr) – Ved hjemmelevering til privatadresse er prisen 60 kr.

Bolero Energy - Energipulver

Energy

5,00 DKK

Bland 12 Bolero Classic for 50 DKK

Bolero Energy - Energipulver

Energy 12 stk. æske

50,00 DKK

Bolero Big Bag

Energy – Big Bag

40,00 DKK

Energipulver

Her på Bolero Saft finder du et stort udvalg af energi-pulver. Vi sælger Energy både som enkeltvis og i 12 stk æsker. De har samme effekt som andre kendte produkter, men vores produkt er også sukkerfrit.

Fordelen ved energipulver, kontra energibarer eller energigel, er at det skal blandes op i vand, som er en vigtig for at kroppen fungere fuldt ud under træning, uanset om det er til løbetræning, cykling eller styrketræning.

Bolero Saft

Bolero Saft kommer i 3 forskellige størrelser, 3 gram (til 0.5 liter vand), Classic poser med 9 gram (til 1.5-3 liter vand) og i vores Big Bag er der 80-100 gram, hvor man selv kan dosere den ønskede mængde til sin energidrik.

Vores pulver indeholder naturlige smagsstoffer, er sukkerfrie og er sødet med sødestoffer der ikke påvirker blodsukkeret og er derfor også egnet til Diabetikere og Gastric Bypass patienter.

Bolero Energy

Bolero Energy er sukkerfri energipulver, som er vores klassiske pulver, blot tilsat blandt andet koffein, tauriner og b-vitaminer. Det har præcis samme effekt som andre energidrikke, men vores er bare uden sukker. Desuden er vores energipulver glutenfri og vegansk også.

Vi har også en isotonisk drik som indeholder salte og mineraler som er med til at mindske dehydrering.

Pre-workout pulver

Bolero Saft er et produkt som benyttes af mange sportsudøvere for at tilføre kroppen mere energi, som kan være svært at opnå gennem kosten alene. Hvis man for eksempel træner lige efter skole eller arbejde, kan det være at kroppen ikke har nået at omdanne det mad, man har spist, til den type energi som kroppen skal bruge under træningen. Derfor kan energipulver være en rigtig god måde at få tilført den rette mængde energi til kroppen.

For at få det maksimale ud af dit pre-workout pulver er det godt at indtage det 1 til 2 timer inden din træning.

Hvorfor bruge energipulver?

Mange tænker kun på proteiner i forhold til tilskud til ens træning, men kulhydrater er også en vigtig faktor for kroppen, da kroppen skal bruge kulhydraterne til at opbygge muskelvæv. Kulhydrater er en god energikilde til træningen, så du kan træne hårdt og effektivt. Hvis du ikke har nok kulhydrat i kroppen når du begynder at træne, så er glykogendepoterne tomme, og så ser man en øget nedbrydning af muskelproteinet. Dette sker da kroppen søger at skaffe energi til kroppen hvor end den så kan finde det. Så hvis du vil udvikle dine muskler, skal de ikke blot have proteiner til at gro, men de skal have kulhydrat som energi, så de ikke bliver tæret af under din træning.

Tilbehør til dit Bolero Energipulver

Vi forhandler også det du skal bruge til dit Bolerosaft, nemlig flasker i forskellige størrelser, termoflasker eller kander og isterningestave eller terninger, så din energidrik holder sig kold uden at blive unødvendig fortyndet.

Hvis du ikke kan beslutte hvilken smagsvariant du ønsker til dit Bolerosaft, så har vi samlet forskellige prøvepakker, så du kan teste og finde din personlige favorit.