Bolero Energy - Energipulver

Viser alle 3 resultater

Hos Bolerosaft er vi stolte af, at vi kan tilbyde vores kunder Bolero Energy, som er et energigivende produkt, der fungerer som andre energidrikke på markedet. Det, der adskiller Bolero Energy fra lignende produkter, er i forhold til dets indhold. Vores Energy-variant er lavet helt uden sukker, og så skal det udelukkende blandes op med vand, som er en ressource for kroppen.

Bolero Energy kan både indtages før og efter træning, eller hvis du blot føler, du mangler lidt ekstra energi og overskud i hverdagen. Den indeholder Energy koffein, tauriner og B-vitaminer – og så er den også glutenfri og vegansk ligesom alle vores produkter. Den smager desuden både frisk og lækker, så du altid har lyst til lidt Bolero Energy inden træning. Den anbefales ikke til gravide, ammende og børn.

Du kan både købe Bolero Energy som små løse breve, i vores æsker med 12 stk. eller i de store Big Bag-poser. Det er dit behov og forbrug, som afgør, hvilken du skal vælge.

Bolero Energy - Energipulver

Energy

7,50 kr.

Bolero Energy - Energipulver

Energy 6 stk. æske

35,00 kr.
45,00 kr.

Energipulver

Bolero Energy har samme effekt som andre kendte produkter, men Bolero Energy er, som alle vores saft produkter, sukkerfri.

Fordelen ved energipulveret, kontra energibarer eller energigel, er at det skal blandes op i vand, som er en vigtig del for at kroppen fungere fuldt ud under træning, uanset om det er til løbetræning, cykling eller styrketræning.

Bolero Energy

Bolero Energy er sukkerfri energipulver, som er vores klassiske pulver, blot tilsat blandt andet koffein, tauriner og b-vitaminer. Det har præcis samme effekt som andre energidrikke, men vores er bare uden sukker. Desuden er vores energipulver glutenfri og vegansk også.

Vi har også en isotonisk drik som indeholder salte og mineraler som er med til at mindske dehydrering.

Pre-workout pulver

Bolero Energy er et produkt som benyttes af mange sportsudøvere for at tilføre kroppen mere energi, som kan være svært at opnå gennem kosten alene. Hvis man for eksempel træner lige efter skole eller arbejde, kan det være at kroppen ikke har nået at omdanne det mad, man har spist, til den type energi som kroppen skal bruge under træningen. Derfor kan energipulver være en rigtig god måde at få tilført den rette mængde energi til kroppen.

For at få det maksimale ud af dit pre-workout pulver er det godt at indtage det 1 til 2 timer inden din træning.

Hvorfor bruge energipulver?

Mange tænker kun på proteiner i forhold til tilskud til ens træning, men kulhydrater er også en vigtig faktor for kroppen, da kroppen skal bruge kulhydraterne til at opbygge muskelvæv. Kulhydrater er en god energikilde til træningen, så du kan træne hårdt og effektivt. Hvis du ikke har nok kulhydrat i kroppen når du begynder at træne, så er glykogendepoterne tomme, og så ser man en øget nedbrydning af muskelproteinet. Dette sker da kroppen søger at skaffe energi til kroppen hvor end den så kan finde det. Så hvis du vil udvikle dine muskler, skal de ikke blot have proteiner til at gro, men de skal have kulhydrat som energi, så de ikke bliver tæret af under din træning.

Tilbehør til dit Bolero Energipulver

Vi forhandler også det du skal bruge til dit Bolerosaft, nemlig flasker i forskellige størrelser, termoflasker eller kander og isterningestave eller -terninger, så din Bolerosaft eller energidrik holder sig kold uden at blive unødvendig fortyndet.

Hvis du ikke kan beslutte hvilken smagsvariant du ønsker til dit Bolerosaft, så har vi vores Smagekasse og vi har også samlet forskellige pakker mix løsninger, så du kan teste og finde din personlige favorit.