Idéer & Opskrifter (siden er stadig under opbygning)

Bolerosaft pulveret kan bla. bruges i madlavning, til bagning og feks. Flødeboller.

Marinade:
Bland Soja, Olie, Hvidløg (evt. også Chili) og 1 Bolerostick Lemongrass (kan bla. bruges til Kylling)

Pandekager:
Når du har lavet din pandekagedej kan du bruge Bolerosaft til at komme i dejen for at give pandekagerne ekstra smag og gøre dem søde uden brug af sukker – mange bruger Vanilje eller Hindbær, men alle smage kan bruges, det er jo smag og behag hvad man kan li.

Du kan også lave nye smagsvarianter ved at blande forskellige Bolerosaft smage.
Bland feks. Papaya og Multivitamin der giver en frisk smag, som alternativ til Morgenjuicen.

Bolero hindbær flødeboller.
Mørdejsbund:
1 æg
200 g smør
100 g sukker
300 g mel
1 knivspids fint salt
Smuldre smørret ned i melet og tilsæt sukker og salt og ælt hurtigt samme, dejen er nu ligesom en crumble, tilsæt ægget og saml dejen uden at ælte, rul dejen ud, mellem to stykker bagepapir, i 4-6 mm tykkelse. Læg dejen i fryseren i 15 min og stik herefter bundene ud i ca 5 cm i diameter, bag dem ved 180 grader i 15 min eller til de er gyldne.
Flødebolleskum:
120 g Glukosesirup
240 g Sukker
80 g Vand
1 brev bolero hindbær
145 g Æggehvider
40 g Sukker
2 tsk. Vaniljepasta
Bland vand og bolero pulver i et glas. I en tykbundet gryde kommes sukker (de 240 g.), glukosesirup og saft blandingen. Lad massen simre op til 118ºC. Hviderne piskes til en skum, når de begynder at skumme kommer du de 30 g sukker i. Hviderne skal piskes helt stive i ca. 2-3 min.
Tag sukker massen af varmen når den er 118ºC, nu hældes sukker massen i, i en tynd stråle. Imens du pisker på højeste hastighed tilsættes vaniljepastaen. Pisk i ca. 10-15 min. til massen er godt luftig og let afkølet. Piskes der for lidt, vil skummen ryge af bundene. Når skummen er pisket færdig kommes den på en stor sprøjtepose med den tyl du bedst kan lide til dine flødeboller Sprøjt nu dine flødeboller op og lad dem stå og sætte sig en times tid mens du temperer chokoladen.
Chokolade overtræk:
400 g hvid chokolade
Lakrids granulat
Chokoladen smeltes i mikroovn. Varm 2/3 af chokoladen op til 48-50 grader Kom den sidste 1/3 i lidt af gangen og rør ind til chokoladen har arbejdstemperatur på 29-31 grader, dyp herefter dine flødeboller i chokoladen og drys med lakrids granulat oven på.
Bolero hindbær flødeboller….mums.