Thai Kokos Lime suppe med Bolero citrongræs (lemongrass) Opskrift lavet af Bolerosaft.dk
Ingredienser
400 gr Kylling
1 Liter hønseboullion
1 dåse kokosmælk
1 dåse bambusskud
1 Rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
1 håndfuld champignon
2 Bolerosticks Citrongræs
2 knolde frisk ingefær
2 fed hvidløg
2 gulerødder
Frisk chilli
Mandler
Tilberedning
Hak grøntsagerne
1. Steg kylling kødet sammen med champignon i en gryde
2. Når kødet er stegt tilsætter du de hakkede grøntsager (rød peberfrugt, bambusskud, gulerødder, forårsløg)
3. Bland herefter ingefær og hvidløg i
4. Hæld hønseboullion i gryden og lad det simre i 10 minutter
5. Tilsæt til sidst kokosmælk og Bolero citrongræs og lad det hele simre i 10 minutter mere.
Topping
Pynt med forårsløg, mandler og chilli (efter behov)
Tilbehør
Spises evt. med ris og nanbrød
Nyd din Thai Kokos Lime suppe med Bolero citrongræs
Velbekomme

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.