VELKOMMEN TIL BOLEROSAFT.DK - Torsdag d.30. Januar holder vores kontor lukket hele dagen på grund af kursus.

Thai Kokos Lime Suppe Med Bolero Citrongræs

Oprettet d. under Forside, Opskrifter

Thai Kokos Lime suppe med Bolero citrongræs (lemongrass) Opskrift lavet af Bolerosaft.dk

 

Ingredienser

400 gr Kylling

1 Liter hønseboullion

1 dåse kokosmælk

1 dåse bambusskud

1 Rød peberfrugt

1 bundt forårsløg

1 håndfuld champignon

2 Bolerosticks Citrongræs

2 knolde frisk ingefær

2 fed hvidløg

2 gulerødder

Frisk chilli

Mandler

 

Tilberedning

Hak grøntsagerne

1. Steg kylling kødet sammen med champignon i en gryde

2. Når kødet er stegt tilsætter du de hakkede grøntsager (rød peberfrugt, bambusskud, gulerødder, forårsløg)

3. Bland herefter ingefær og hvidløg i

4. Hæld hønseboullion i gryden og lad det simre i 10 minutter

5. Tilsæt til sidst kokosmælk og Bolero citrongræs og lad det hele simre i 10 minutter mere.

 

Topping

Pynt med forårsløg, mandler og chilli (efter behov)

 

Tilbehør

Spises evt. med ris og nanbrød

 

Nyd din Thai Kokos Lime suppe med Bolero citrongræs

Velbekomme


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar